Car Wrap

Car detailing

 

Car wrap is gewoon een beschermende folie voor auto’s. Het wordt aangebracht op de auto en creëert een barrière tussen een auto en de omgeving.

De beste manier om car wrap te beschrijven is het te vergelijken met een tijdelijke/permanente schilderbeurt. Sommige mensen zouden het vergelijken met een laag die je op je auto kunt aanbrengen en die je maandenlang kunt beschermen totdat je klaar bent om hem te verven.

Om twee redenen, één voor inspiratie en de andere voor duurzaamheid, werkt car wrap veel beter dan spuiten. Zelfs een goed spuitwerk zou in 30-40% van de tijd mislukken. Dus in plaats van detailing kunt u direct overgaan tot 24/7 bescherming.

Car wrap is lang beschouwd als verwijderbaar, wanneer blootgesteld aan lucht en water alleen, dit wordt genoemd airbrushing. Toen verf voor het eerst werd aangebracht op auto, decennia geleden, werd het beschouwd als permanent. Zoals we allemaal weten, verf verslechterd na verloop van tijd. Maar als u een car wrap op de auto’s van vandaag zou laten aanbrengen, zou de lak nog vele jaren beschermd zijn tot u klaar bent om hem op de markt te brengen. In tegenstelling tot spuitwerk, als je besluit om het eraf te halen, hoef je alleen maar een peel-and-stick lijmverwijderaar aan te bieden aan de lak of het vinyl en het plakt er zo weer op. Dus als u niet tevreden bent met de staat van uw Rolls Royce voor de verkoop, hoeft u alleen maar de wrap te verbeteren!

De car wrap en verf bescherming is verder verbeterd met enorme displays zoals de roterende auto show in Las Vegas. Op die show wordt de autowrap gebruikt als een marketing hulpmiddel, rondrijdend een lege toonzaal bij nacht die de geschiedenis van de auto toont en direct marketing het aan zij die in de auto geinteresseerd zijn. Ongeveer 30.000 auto’s kunnen worden geïnstalleerd in slechts een paar uur, overal van $10.000 tot $20.000 afhankelijk van de grootte van de auto. Las Vegas is bekend om zijn enorme displays en een economische investering op de natie, die veel bezoekers trekt, en de stad zelf is onderhoudend nieuwe economische ontwikkeling in vrijwel elke sector. toeristische bevolking stijgt ongeveer 60 procent tijdens de zomermaanden, metingen laten zien. Dat komt overeen met waar we een gelijk aantal mensen en geld zien uitgeven bij warm weer en sneeuw. Winter in Las Vegas zou kunnen zien ongeveer 44 centimeter sneeuw van de gemakkelijker te bereiken bergketens zich uitstrekt voor honderden mijlen. Dat zou kunnen zijn dat dezelfde car wrap twee keer per jaar wordt aangebracht – een keer in de zomer en een keer in de winter – dat is 44 inches sneeuw en ijs niet helemaal zo zichtbaar, maar de tweede gym waardig op mijn aptitude.

Misschien om deze en andere redenen, is car wrap extreem populair geworden in het laatste decennium en als u kijkt naar de spin-off producten zoals de exotische auto’s, de boten en de fietsen, dan kunt u zien dat ze service voorbeeldige attributen hebben. En wij weten allen dat de beste vorm van reclame direct is en het is best om car wrap op een interessante manier die het type van uniform vormt dat wij op baksteen en mortel zien. Dat is waarom wij een steeds stijgend bedrag van winkels met verschillende autogroottes zien allen sportend dezelfde kleurrijke grafiek.

Nu zien we car wrap tv-reclames, waarin de gezinsauto wordt vervangen door een bestelwagen, een SUV, een Hummer, een cabriolet, een sportauto, een vrachtwagen of zelfs een boot. Eigenlijk zie je niet veel kleur meer in autoreclames. De klanten krijgen een gevarieerde advertentie en dat is het interessante. De meeste klanten verwachten tegenwoordig geen kleur of grafiek te zien. Ze verwachten een commercial te zien. Maar de grafiek kan statisch of geanimeerd zijn. Het is aan het kunstwerk, de creativiteit. En dat is een goede zaak.

De kleurrijke, flitsende advertenties, met alleICEin, het is bijna net zo goed als kijken door de voorruit op 30 graden uit. Je moet het voelen om het te geloven. Dat is wat is prachtig over auto graphics. Ze bieden een nieuwe manier van kijken naar advertenties. Ze zijn bewegende Doelen. Je pop in een auto grafiek op de auto en het plakt. De auto blijft dezelfde kleur en de grafische wordt dynamisch met alle lichten en actie lijnen en valt gewoon in je achtergrond. Het is betoverend.

Als je het ijs niet ziet, dan moet je misschien op zoek naar een ijskoeler.

Hitte is de hoogte. Kou is het bot. De auto kan een baken zijn.

Het belangrijkste onderdeel van de autobelettering is het begin. Het begin kan zelfs een letter of een afbeelding zijn. Het bericht. Het vertelt. Het vertelt waar je staat. Het toont uw pad. Het toont je crisispunt en de oplossing. Dat is waar we allemaal op wachten.

Hou je gedachten positief. Laat niets je in de weg staan. Hou het ijs koeler.

Als je dan een fantasie aan het creëren bent, dan wil je mensen overhalen om je standpunt te zien.

 

LEES MEER :