De Moditatesa Glas Coating

Glascoating auto

Het Moditatesa Glass Coating proces is speciaal ontworpen voor Toyota gebruikers. Zij produceren een volledig car wash wash systeem, compleet met veilige, topcoats zeep, en alle reinigingsmiddelen die u nodig heeft om uw klus te klaren. Ze produceren ook een beschermende laag laag die de blanke lak beschermt op de Toyota body en dat is een industriestandaard voor 20 jaar. Nu als het gaat om auto coating voor uw voertuig, zou de duidelijke laag de drager van het voertuig zijn.

Het carcoating proces gaat als volgt; Het voertuig is schoon en droog, de beschermlaag wordt aangebracht, en vervolgens wordt de blanke lak aangebracht. Het proces wordt eigenlijk heel veel tijd in beslag genomen, zo hebben wij al meer dan 200.000 shampoos met dit soort carcoating producten gedaan. Het belangrijkste onderscheid is dat het voertuig nat is voor het grootste deel van het coatingproces. Dingen zoals ruitensproeierwasmiddel worden niet gebruikt omdat ze de lak zullen uitdrogen en ruïneren.

Het grootste voordeel van dit proces is dat het een continu proces is. Het is niet nodig om het voertuig tussen de lagen te laten drogen, dus we kunnen er de hele dag bij blijven zitten en letterlijk morgen zien. Door de heldere aard van de coating zal, als het goed gedaan wordt, de lak niet afbladderen, afbladderen of vervagen als de beschermlaag verwijderd wordt. Je kunt geen perfect heldere afwerking aanbrengen op een ongestoffeerde autolak en als je dat wel zou doen, zou de markt zeker niet de kosten dekken om de afwerking goed te onderhouden.

We hebben jaren besteed aan het verbeteren van de legendarische effecten van onze geëmailleerde Pontiacs en Buicks, en hun uiterlijk zou nooit vervangen worden. Toen we begonnen met het aanbrengen van een doorzichtige film op voertuigen, als je een aangebakken laklaag vergeleek met een ongebarsten glascoating, zou je versteld staan van hoe dramatisch de barsten eruit zouden zien. Wij besteedden veel tijd aan het bestuderen van auto’s zoals Lexus, BMWs, en Acura, enz., helemaal tot buitenlandse sportcoupes zoals BMWs, Corvettes, en Mustangs.

Wij hebben ook tijd besteed aan het verbeteren van de duurzaamheid van de blanke lak, omdat wij begrijpen dat dit de auto in de eerste plaats veilig houdt in geval van een botsing. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zijn wij beter in staat om onze klanten een topproduct te leveren dat de tand des tijds doorstaat.

Enkele jaren geleden, bracht ik wat tijd door op een luchtshow in Guiliano depezza, Spanje. De lucht tentoongesteld waren verschillende mooie kleuren, maar wat echt mijn aandacht trok was de camo die werd gebruikt voor een aantal verschillende auto’s. Voor een auto die er in wezen uitziet alsof hij rechtstreeks uit het verleden komt, maakte de camo op deze auto’s een statement.

Zoals sommigen zich kunnen herinneren, is camo gebruikt voor vele doeleinden, en met verscheidene verschillende combinaties. Er zijn kleurencombinaties die zo vet en gewoon zijn, dat mensen er zelden aan denken om ze uit te kiezen. Dat was het geval met de Sloveense auto’s in mijn bedrijf, en ook met sommige van de groenen die werden gebruikt om de limousines in Stuttgart, Duitsland aan te kleden.

In de meeste gevallen wordt de camouflage gebruikt om wat in wezen een andere verflaag is, te verfraaien. Ik zag bijvoorbeeld een aantal swoop dogs door de tribunes gaan bij een gewichthefwedstrijd op een vliegshow. Terwijl de honden zich voorbereidden op hun sprongen, waren zij gekleed in fel gele en oranje gestreepte stoffen.

Vriendelijk ontworpen stoffen zijn ook erg populair. Voor die die materiaal aan de kant van een gebouw in werking stellen, zijn deze stoffen een must. Het is noodzakelijk om stof aan de buitenkant van uw voertuig te hebben om de ultraviolette stralen van de zon en de zuurgraad van de trottoirs beneden te weerstaan. Naast buiten, hand op maat gemaakte carcovers zijn ook populair. Typisch, worden deze gecreeerd door bestaande stof te nemen en dan Kimoning de vouw om een spiegel als effect te creëren. Sommigen worden geconstrueerd van gesponnen vezelglas dat het ontwerp golven maakt, en anderen worden geconstrueerd gebruikend veel zwaardere garens die een stevig driedimensioneel effect tot stand brengen.

De laatste jaren zijn vrachtwagenhoezen steeds populairder geworden. Een paar jaar geleden, werden vrachtwagen covers uitsluitend gemaakt voor de wintermaanden. Er werd weinig anders aan gedacht dan de voertuigen af te dekken en ze volledig gebruiksklaar te houden.

Tegenwoordig zijn de meeste vrachtwagenhoezen gemaakt voor alle seizoenen. Bijvoorbeeld, zijn veel vrachtwagen covers gebouwd met behulp van acryl glasvezel laminaat dat is vrijwel onverwoestbaar. Dit type constructie maakt ze in staat om de dure onderdelen van veel voertuigen te beschermen en af te schermen. De economische en milieu-impact van de productie vrachtwagen covers is aanzienlijk ook.

Veel van de covers van vandaag maken ook gebruik van synthetische stoffen met een lange levensduur.