De voordelen van auto-coating

Modesta coating

Auto coating kan ook worden gebruikt om uw auto te ‘beschermen’ tegen de elementen. Zelfs goede auto-oliën, natuurlijk, hebben verschillende additieven pakket dat de auto te beschermen en verbeteren van het vermogen. Additieven die de lak makkelijker te onderhouden maken, en beter bestand tegen de elementen. Wanneer autolak wordt beschermd door een goede kwaliteit auto coating, zal het duren voor een zeer lange tijd.

In Zuid-Afrika vindt u auto-coating in overvloed, en niet voor niets. Onze wegen worden voortdurend blootgesteld aan puin, en zout en zand zijn de ergste overtreders. Hun corrosieve effecten op onze wegen zijn vergankelijk. Door het gebruik van goede kwaliteitsproducten voor auto’s, zoals 3M autofolie, worden onze voertuigen bijna ‘verzegeld in de tijd’, en zelfs kleine beschadigingen worden al na enkele vierkante meters zichtbaar.

Als het om auto-coating gaat, is het ideale product er een die zich naar de carrosserie van het voertuig ‘vouwt’. Zo strekt de beschermlaag die wordt gevormd door de 3M di-veritable autofolie zich uit over de lengte van het voertuig, zodat het geen klappen kan opvangen en beschermd is tegen beschadigingen.

Alvorens in te gaan op de details van de voordelen van 3M koolstofvezel autofolie, laten we eens kijken naar wat we erover geleerd hebben. Hoewel de folie een relatief nieuw product is, heeft het tal van problemen opgelost die eerdere producten probeerden op te lossen. 3M films dient als een echt langdurige bescherming tegen visuele schade, met name in de auto-industrie. Zelfs de eerste Advantlinks verlegenheid voor sommigen, is nu een ding van het verleden.

Als u wilt weten hoe deze folie aan zijn naam komt, dan is dat vanwege zijn vermogen om … de buckle up! Door gebruik te maken van 3M di-veritable autofolie kunnen voertuigen die van parkeerterreinen rollen of auto wordt getrokken achter een voertuig of een trein, de folie niet snel genoeg intrekken. Als het regent, vermindert de folie, zelfs onder ongunstige omstandigheden, niet de snelheid waarmee de waterfilosofie door de voorruit dringt. De folie houdt de integriteit van de auto bijeen, terwijl het de passagiers beschermt.

Wanneer een voertuig is bedekt met een folieproduct, is alleen een professionele installatie nodig. Deze folies lamineren het glas, waardoor het voertuig zijn uiterlijk en waarde behoudt, ongeacht het klimaat. Aangezien het laminatieproces waterbestendig is, kunnen wind en regen nooit schadelijk op het glas slaan. De wind beschermt de inzittenden in de cabine, maar ook de producten die het ondersteunt.

Koolstofvezels zorgen voor de sterkte van de folie, terwijl hij toch flexibel blijft. Dit is de belangrijkste reden waarom deze folies worden gebruikt waar andere alternatieven, zoals weerstrips, zouden resulteren in schade aan het voertuig, en mogelijk verloren verkoop. Gebleken is dat 30%-50% van de voertuigen die worden opgeslagen, met een dergelijke folie is bedekt.

De vermindering van windgeruis wordt gezien als gunstig voor het milieu. Het geluid wordt naar de cabine gekanaliseerd, waar het hoort. De folie is gemakkelijk te verwijderen en stelt de eigenaar in staat het uiterlijk van zijn auto aan te passen wanneer hij dat wil. Het is meestal goedkoop in aanschaf, en is daarom een goede investering.

Het warme en heldere licht dat door een dergelijke folie wordt gegenereerd, is de investering meer dan waard. Naarmate de auto van de eigenaar ouder wordt, verandert de glastechnologie, met als gevolg dat de folie steviger wordt en begint af te bladderen. Het is een voortdurende vreugde om het voertuig in zijn mooie gerealiseerde staat te zien, en het potentieel om in de toekomst te investeren is enorm.

 

lees meer

Paint protection film (new)

Anti steenslag folie (new)