Hoe Vinyl Film Installeren

Carwrapping

Het proces van het klaarmaken voor het installeren van de vinyl folie is vrij lang. De gehele tijd van het werk wordt besteed aan het nemen van de afmetingen van uw auto en natuurlijk, aan het kiezen van de beste materialen voor het project. Als u de instructies kunt lezen en volgen, die bij de folie worden geleverd, dan is de installatie vrij eenvoudig. Met behulp van vinyl folie, zult u een sterke band tussen het vinyl en uw auto te creëren. Dit zal voorkomen dat uw vinyl kromtrekken en barsten. De beste resultaten krijgt u als u de instructies tot op de letter volgt.

Als u zich het vinyl kunt voorstellen, zult u begrijpen waarom het zo veelzijdig is. Omdat het een kleurloze vloeistof is, kunt u het gebruiken om verschillende kleuren te maken zoals u wilt. Om een kleurverandering te creëren, moet u de kleur op de lak van uw carwrapping. Vervolgens combineer je complementaire kleuren voor de complementaire tinten, bijvoorbeeld rood en geel, of blauw en geel.

Voor het aanbrengen van een kleurwijziging kunt u een droogreiniger en de föhn gebruiken om de kleur aan te brengen. Daarnaast moet u een warmtepistool of verfspuit gebruiken, of een wrijfmiddel om de warmte aan te brengen. De warmte moet gedurende twintig minuten per keer worden aangebracht, en moet worden herhaald gedurende de resterende zestien minuten. Zodra de kleurverandering is aangebracht, wrijft u de samenstelling in de verf gedurende drie tot vier minuten. U hoeft zich geen zorgen te maken over het daarna in de was zetten van uw auto.

Wanneer u vloeibare vinylfolie op uw auto aanbrengt, moet u eerst een doorschijnende, witte plaat aanbrengen om de hele auto te bedekken. Terwijl u de folie aanbrengt, laat u het vinyl op de vloer vallen. Maak je geen zorgen, je zal het niet tegen een grafisch object aan laten lopen, aangezien je grafisch papier zal gebruiken. Zorg er steeds voor dat de hoeken van de driehoeken elkaar overlappen. De folie moet nu nat zijn, en u moet het overtollige water wegvegen.

Het enige wat nu nog moet gebeuren is het aanbrengen van de grondlaag. Gebruik een applicator borstel, en druppel wat is op de getinte plastic platen, die je eerder ergens vandaan hebt gehaald. Het spuiten van de vinyl basecoat helpt om een willekeurig uiterlijk aan je auto te geven, en onderscheidt je van de massa. Wacht tot de verf droogt, ongeveer 15 minuten. Dan zou u de duidelijke laag moeten aanbrengen, die opnieuw met de weerspiegelende verschijning helpt. geëgaliseerd, recht, en stil, zou u uw aanwezigheid op de autosnelweg niet meer moeten opmerken. Wanneer de laatste laag is aangebracht, moet u uw auto eventueel in de was zetten. De temperatuur waarbij de basecoat het gemakkelijkst kan worden aangebracht, is in de namiddag (wanneer de zon laag staat). Het moet met de hand worden aangebracht, en ten slotte mag het alleen dan worden afgekeurd.

Je moet je nieuwe lak zo snel mogelijk beschermen met een polish of wax. Aluminium, wanneer het behandeld wordt met een polish of wax, wordt beter bestand tegen zouten en oxidatie. Dit is te danken aan een effect dat bekend staat als de “Acrogen-ados”, wat betekent dat de beschermende film het metaal beschermt. album beschermende bekledingen worden ofwel aan de ruiten of aan het dak vastgemaakt, afhankelijk van de plaats waar de auto staat en waar hij zal worden geparkeerd.

De hele wereld heeft beperkte ruimte, maar het is niet de bedoeling dat alle auto’s onder dezelfde boom worden geparkeerd. Auto’s blijven over het algemeen niet voor langere tijd op één plek staan, en door wind en luchtstromingen veranderen ze voortdurend van omgeving. Dit is de voornaamste reden waarom ramen zijn voorzien van een afdekking, die City Covering Corporation gebruikt voor hun Window Tinting klanten. Deze dekking wordt gemaakt van super taaie, Duidelijke Wasschilfers, en wordt ontworpen om enkel over om het even wat te weerstaan. Het eerste ding dat mensen altijd doen wanneer zij worden geconfronteerd met dergelijke problemen zoals luchtvervuiling en vogelpoep is het reinigen van de lucht in de auto.

Hoe kunt u de buitenste bescherming van uw auto het beste in de wax houden? Ten eerste, parkeer uw auto op een schaduwrijke plaats, want warmte blijft langer op de auto en kan de wax beschadigen. Als de auto in de wax staat, wordt niet alleen de hitte enorm tegengehouden, maar verliest u ook snel de hittebescherming. Luchtvervuiling, zonnewarmte, sneeuw en zelfs stuifmeel aan de bomen kunnen de laklaag van een auto er vreselijk uit laten zien. Dit is de belangrijkste reden waarom autohoezen gemaakt door Covercraft zo’n geweldige bescherming bieden aan uw gewaardeerde voertuig.

Lees meer

Car detailing