Tips voor haarverzorging

 

 

Als je je haar nog nooit hebt getemd, wil je het misschien wel doen. Doe het echter eerst om te zien of het voor u zal werken. Haartangen zijn eigenlijk niet hittegevoelig, dus het gebruik ervan zal geen ernstige veranderingen in het haar teweegbrengen.

Het temmen van je haar kan thuis, in een salon of door een bezoek aan een stylist. Maar hoe geweldig een paar tips voor haarverzorging je look ook opfrissen, styling lijkt een gebied bij uitstek waar niet veel is dat we kunnen doen om ons haar altijd in topconditie te houden. Daarom, om een beetje flair aan je look toe te voegen, en misschien zelfs iets te leren over hoe je haar reageert op verschillende soorten styling, zou je moeten overwegen om het zelf te doen.

Het creƫren van fijne controlekenmerken zoals hierboven vermeld zijn gemakkelijke toneelstukjes om te controleren met een stijltang of een krultang. Een eenvoudige manier om je haar meer body en dikte te geven zonder fly-aways is door de sectie van je haar voor een korte tijd tussen de stijl- of krultang te houden alvorens het los te laten.

Als je je haar kortstondig aan een hoge warmtebron blootstelt, kan dat het haar beschadigen. Maar we nemen onze stijl- of krultang altijd mee naar de badkamer voordat we dit doen. Dit is niet alleen omdat het makkelijker is, maar het is ook de wasbak waar minder vuil op de vloer ligt.

Tenslotte, doe altijd eerst je haar voordat je iets anders gaat doen. Doe je haar niet omdat je een dag moe was en geen tijd had om het te doen. Je haar heeft af en toe een vrije dag nodig voor het behoud van zijn gezondheid en schoonheid.

Een dagje vrij betekent niet per se een dagje naar de spa. Het betekent dat u een paar minuten de tijd neemt om dingen te doen waardoor uw haar beter aanvoelt, er beter uitziet en gezonder is. Als je het niet leuk vindt om te doen, doe het dan niet. Klaag niet tegen je stylist, en doe niet beschaamd. Het is gewoon de menselijke natuur. De meeste vrouwen zullen niet graag toegeven dat ze hun stijltang gebruiken als ze geen tijd hebben.

Omarm je ochtendroutine, en maak het je eigen. Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken tijdens je ochtendklusjes is wat je eet. Dit is meestal in de vorm van pannenkoeken voor het ontbijt, sap voor de lunch, en smoothies voor het avondeten. Maak optimaal gebruik van je dagelijkse verwennerij.

 

Lees meer..

Ongedierte Verjager