Wat is PPF centrum

Ppf auto

 

PPF is een complexe multi-chemisch geformuleerde film die bestaat uit o.a. esteryleen, ethyleen, naftaleen, polyquioxide, acryl iac Kristine, PTFE, Mirena, bayberry, purplebus en andere. Sommige fabrikanten brengen een extra glansproduct aan dat dient om de geverfde oppervlakken te beschermen.

Een elektro-ph TRANSparent film van urethaan laminaat wordt geactiveerd door de elektriciteit die door de film wordt geleid om zijn eigen afbreekbaarheid te bevorderen. De film wordt gewoonlijk beschermd door speciale zwarte polyesterfolies die met behulp van autobatterijen of door statische elektriciteit worden opgeladen.

PPF is een lakbeschermingsoplossing die premium urethaan velours doeken filmoplossing en polyester urethaan films combineert. Het biedt een uitstekende waarde en zeer duurzame bescherming voor de lakafwerking. De hoogwaardige folie biedt een stevige lakbescherming zonder de lak van de auto te verzwaren. De urethaanfilms worden gewoonlijk behandeld met urethaanlaminaat om hun taaiheid te verbeteren en cosmetische verkleuring te voorkomen.

PPF-folies hebben de eigenschap krassen te herstellen die zijn gemaakt door bijna 45 aluminium-, koper-, messing-, rode en groene lakgereedschappen in de gespecificeerde test die door de fabrikant is ondergaan.

Verschillende vormen van lakbeschermingsfolie

PPForm films zijn niet-permanente lakbeschermingsfolies die zonder lak worden vervaardigd. Ze worden geleverd als matte films.PP Films zijn electro-gepulste middernacht clearulsion films. Ze worden geleverd als matte films die in dubbele lagen kunnen worden aangebracht. Zij hebben een extra winters getextureerd uitzicht.

geƫrodeerde of uitgerekte lakbeschermingsfilm

Wanneer het niet duidelijk is wat het centrum van de kras is zal een fabrikant geen retourservice verlenen omdat Paint Protection Film in een ononderbroken filmvorm wordt aangebracht en niet hoeft te worden verwijderd omdat er geen garanties op rusten. Indien de schade continu aanwezig is en niet zonder retourservice kan worden gerepareerd zal de fabrikant een nieuwe versie van de beschermfolie leveren. De details voor alle bovenstaande oplossingen worden hieronder gegeven.

Plastic Safe Paint –

De details voor de Plastic Safe Paint zijn hieronder vermeld.

Beschermende Coating geduldig –

Beschermende coating beschermt geduldig de weefsels die in Auto exterior worden gebruikt. De technologie impliceert het leggen van vier lagen van urethane plastic beschermingsmiddelen. De vier lagen worden met een laag bedekt door middel van een op nikkel-gebaseerd glijmiddel. De coating zorgt voor een blokkering tegen slijtage en is gemaakt van urethaan kunststof.

Hybride Plastic Veilige Verf –

Hybride helpt om de eigenschappen van auto exterieur te verbeteren. U kunt deze film afwerking laten spuiten voor weersomstandigheden, verhoogde glans en uitgestraalde gloed. U kunt deze folie gebruiken in base-clear of primary-black. Er zijn twee soorten gloeibougies, namelijk 180 graden en 130 graden.

Glasveilige verf –

Deze folieafwerking wordt op glas aangebracht. Het helpt de kans op versplintering van de ruiten te verminderen en biedt tevens weerstand tegen het binnendringen van vuil en water in het voertuig.

Clear Nova –

Deze heldere Nova film afwerking is gecoat voor precies voor auto exterieur. Het is een blanke lak met minuscule deeltjes die enkel blank zullen blijven.

Clear Nova met toegevoegdeMagnetone

Dit is een blanke lak met kleine magnetische deeltjes die blank blijven. Het is ook magnetisch. Nuttig om de duurzaamheid te verhogen op plaatsen waar het moeilijk parkeren is, bijvoorbeeld testroutes, conminders, of plaatsen met hoge vochtigheid enz.

Heldere Nova met donkere hoeken –

Dit is een blanke lak met donkerder hoeken voor een beter contrast. Alle blanke Nova afwerkingen kunnen donker worden gehouden met een laagje zwart.

Lees meer:

Anti steenslag folie

Auto wrappen Amsterdam