5 dingen om naar te zoeken in een gebruikte fiets

Mountain Biking, Sports, Leaping

Om u te helpen bij de aankoop van uw gebruikte fiets, zijn hier 5 dingen waar u op moet letten.

Ten eerste moet u ervoor zorgen dat u een fiets met het stuur links koopt. Hoewel veel gebruikte fietsen van goede kwaliteit met de goede kant naar boven worden gekocht, zijn er veel landen waar mensen hun fietsen verkopen aan voertuigen met het stuur rechts. Over het algemeen exporteren landen waar mensen in een rechtse auto rijden hun fietsen vanuit het land. Bij de aankoop van een fiets uit de VS of Canada is het zeer onwaarschijnlijk dat een fiets rechtsgestuurd zal zijn. Bovendien zal het een grotere taalbarrière veroorzaken omdat je een nieuwe taal moet leren. Als u zich echter in een land bevindt waar rechtsgestuurde fietsen beschikbaar zijn, gelden dezelfde problemen.

Ten tweede, zorg ervoor dat u een gebruikte fiets koopt met weinig kilometers. De gemiddelde fietswinkel haalt hun gebruikte voertuigen van 500.000 tot 700.000 mijl. Een gebruikte fiets die tussen de 50.000 en 60.000 mijl is, is waarschijnlijk in goede staat. Zoek daarom naar een gebruikte fiets die niet meer dan 70.000 kilometer op de teller heeft staan. En doe natuurlijk veel onderzoek naar verschillende merken en winkels voordat je iets koopt. Kijk of uw plaatselijke winkel u een goede gebruikte motor kan bezorgen.

Ten derde, zoek naar een gebruikte fiets met weinig tot nul kilometers erop. Vraag je vrienden en je buren in je gemeenschap om je door te verwijzen naar een winkel die ze kennen en vertrouwen. Nadat u uw lijst met toekomstige gebruikte fietsen heeft beperkt, moet u een proefrit maken met de fietsen die u hebt geselecteerd. Dit is ook een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de remmen, ophanging, handrem en versnellingsbak allemaal in goede staat verkeren.

Ten vierde, zoek naar een gebruikte fiets met een gemakkelijk te vinden reservewiel. Dit is iets dat in de loop van de tijd erg handig kan zijn. Dus als je een krap budget hebt, is het verstandig om te investeren in een reservewiel voor de gebruikte fiets die je hebt geselecteerd.

Sluit je ten slotte aan bij een organisatie. Als je al een gebruikte fiets hebt geselecteerd, kijk dan hoe je lid kunt worden van een organisatie. Als u lid wilt worden van een organisatie, moet u doorgaans uw lidmaatschapsgegevens aan hen verstrekken. Daarna ontvangt u een informatieherinnering waarin staat dat u deze informatie elk even jaar vóór 31 december moet invullen. Dit is om ervoor te zorgen dat uw informatie altijd correct en up-to-date is. Anders kunt u ernstige problemen en vertragingen krijgen bij de aankoop van uw nieuwe fiets.